De zwart-geel-rode teletubbie

Mensen, vandaag doe ik een fantastische aankondiging. Vandaag weet je wat je hebt gemist in uw leven. Vandaag is het moment dat je zal zeggen: “Waarom heb ik dit niet eerder gehad?”. Vandaag stel ik u voor de Zwart-Geel-Rode teletubbie.

De businessman!

De zwart-geel-rode teletubbie is by far de businessman onder de teletubbies. Wat heeft hij nodig? Een prototype van het prototype van een product dat niet doet wat het vraagt en een zielig verhaaltje. Hoe gaat hij te werk? Zielig verhaaltje schrijven en dat breed uitsmeren in de pers en hij is vertrokken zoals nooit tevoren. Het werkt niet? Zet er wat advocaten op en de klager zal we zwijgen.

Geen papierwerk

De zwart-geel-rode teletubbie hoeft geen juiste info te geven. Waarom zou hij vertellen dat om dit te doen papier A ook ingediend moet worden? Waarom zou de Zwart-geel-rode teletubbie juiste info verkondigen, zodat de klant duizenden euros in de vuilbak smijt? Geen probleem. We smeren de klant of een andere partij gewoon wat looze beschuldigingen aan en hij zwijgt wel. Ja, de zwart geel rode teletubbie is de beste teletubbie die uw leven terug compleet maakt. Good job!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.