President Trump

President TrumpNu we wel heel zeker kunnen zijn dat mister Trump presidentskandidaat is bij de republikeinen en we nu reeds zeker zijn dat, indien hij president of the United States of Murica word, de wereld naar de maan is kunnen we misschien beginnen met de lofzang over Trump. Wat zal President Trump wel doen voor de wereld? Wat kunnen besluiten na de ambtstermijn van Trump.

Eerst en vooral even melden: ik ben geen voorstander van Trump. Ik zie liever Obama een derde ambtstermijn doen dan Trumpet president worden. Maar zoals Cruyff ooit zij: Ieder nadeel heb z’n voordeel, dus laten we gewoon het beste ervan maken.

Wake-up call

Wat ik vooral hoop is dat dit een serieuze Wake-up call wordt voor de wereld. Dat president Trump voor stabiliteit zorgt in een wereld waar haat meer dan ooit de thema’s regeert. Haat t.o.v. Moslims, haat t.o.v. anders geaarden, … Niet toevallig thema’s die Trumpet hoog in het vaandel draagt.

Ik hoop dat Trumpet zonder het te beseffen de spiegel van de wereld  zal worden en de aangesprokenen zullen denken: Oh my god, I should not breed.

Wat nog te verwachten?

Ik hoop dat onderstaande gedachten ooit de hoofden van elke Amerikaan beland:

  • OMG
  • Muslims aren’t bad, we made them bad
  • How could we be that stupid?
  • Burn the White House!
  • OMG
  • Hitler was nothing compared to this guy.
  • Proved! Being President of the USA doesn’t require a preschool certificate

Hoewel mijn hoop  bij een Wake-up call ligt hoop ik toch ergens iets positiefs. Negative stappen richting massa-surveillance zullen genomen worden, maar denk eerder aan kleine zaken naar openheid en gemakkelijker maken van bepaalde zaken. Bush heeft ook een aantal zaken geregeld die nu nog steeds weerslag hebben (vb. Can Spam act)

Ik hoop dat we hoe dan ook het beste ervan proberen te maken en van onze toren mogen blazen 🙂

trumpet-clip-art-trumpet-clip-art-6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.