De kleuters van IS

Met de Parijse aanslagen van vrijdag begin ik mij af te vragen of we niet verkeerd bezig zijn. Al meerdere jaren zaait IS terreur in Syriƫ en Irak en de bombardementen krijgen er geen scheur in.
Heeft u kinderen? Wat zeg je als uw kind terugkomt van school en zegt dat een andere leerling hem heeft gepest? Je zal zeker niet zeggen “geef hem maar morgen een dreun op z’n muil”. Waarom doet meneer Hollande dit wel met IS? Waarom houden alle media niet gewoon een IS shutdown? Alle berichten van IS uitfilteren? Als IS geen gehoor krijgt is de fun van het doden eruit. Denk hier maar eens over meneer Hollande, Cameron en Obama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.