Waarom werken in buitenland mooier is dan CEO

Werken in het buitenland. Zonder goede motivatie is het niet velen gegeven. Er zijn mensen die naar the valley gaan omdat ze België beu zijn. Echter, mijn motivatie ligt ergens anders: Mijn papa.

Mijn papa is een superheld

Al sinds ik een jongetje was moest mijn papa een keer naar Taiwan of Mexico. Ik vroeg mij altijd af waarom moet mijn papa dat doen. Zijn er geen Mexicanen die die kabel kunnen juist leggen? En iedere keer fantaseerde ik erop los waarom mijn papa naar Mexico moest? Uiteindelijk draaide het allemaal uit op “mijn papa kan iets dat ze daar niet kunnen” en “mijn papa is een superheld”.

Dat mijn papa dingen mocht gaan doen in Mexico of Taiwan (Waar ik toen nog amper over gehoord had) was als 12-jarig jongetje natuurlijk echt bere om daarover te kunnen stoefen bij de vriendjes. Mijn ouders hadden uiteraard gezegd dat niet te doen, maar de druk was te groot. Mijn papa is een superheld en de wereld moest het weten.

Beter dan CEO?

Met de jaren weet je wel dat CEO van een groot bedrijf wel een hoogtepunt in uw carrière is, maar door zo op te kijken naar mijn papa omdat hij zich mocht voorstellen bij de big chief in Amerika is voor mij het summum wel mogen werken in het buitenland. Het geeft voor mij aan dat je echt goed bent in wat je doet. Dat je het doet met dedication en motivation. Je bent echt goed als ze om u zitten te vechten.

Eén gedachte over “Waarom werken in buitenland mooier is dan CEO”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.