Het zielige aan voetbalsupporters 2.0

Op mijn oude blog had ik ooit eens over het zielige aan voetbalsupporters. In dat blogbericht had ik het meer bepaald over het feit men een clubje pottenstampers kiest omdat “ze de beste zijn”. Maar om een of andere reden is de boodschap die ik eigenlijk wilde brengen niet aangekomen. Erger nog, het is verergerd.

Dat je voor Anderlecht bent kan ik nog ergens mee leven, maar niet met het feit dat je iedere pro-Brugge post op facebook de grond inboort. Wat geeft u het recht om iedereen die voor Club Brugge is een kopje kleiner te maken op de sociale media?

Soms krijg ik echt medelijden met u. Serieus. Het moet echt niet gemakkelijk zijn om pas derde in huidige tussenstand te staan. IN GODSNAAM. HET IS MAAR EEN [censored] SPEL. Gaan er [cencored] doden vallen als ze geen europees ticket hebben?

Ja, [privacy-censor], neem dit maar [censored] persoonlijk. Je bent gewoon een schande voor de voetbalsupporter.

Einde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.