Blog terug met geheugenverlies

Als je mijn blog had gevolgd had je gezien dat hij plots op zwart ging. De reden hiervoor is dat ik een hackertje over de vloer heb gehad. Een hackertje die mijn (onbeveiligde) private key had bemachtigd en even mijn server had doen crashen omwille van een ongegrond meningsverschil over een bepaald blogbericht.

Ik zou van alles naar u kunnen roepen, maar ik doe het liever met een nummer van de band suicide silence: you can’t stop me. That’s right. Ik blijf gewoon doordoen. Niet akkoord? Fuck off! Desnoods roep haal ik de ban-hammer boven.

Wat zijn de verdere plannen voor mijn blog

De blog word niet mijn nieuwe website. De website is op dit moment in aanbouw en zal beschikbaar zijn op het default-domein. Wat komt er op dit nieuw domein: Linux-tutorials, technische zever, mijn blik op technische ontwikkelingen in de wereld, en vooral mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.